Oare sunt un fermier in devenire?!Gradina I

       Oameni buni,m-am hotarat:devin fermier.Am achizitionat seminte de la super-hypermarcheeee,le-am plantat in ghivece (ca sunt doar fermier in devenire nu d’ala adevarat si in balcon nu pot sa plantez asa ca la 2 ha)  iar acum astept rezultatele.Au rasarit niste plantute,am uitat ce seminte in ce loc am pus asa ca pana cresc ele destul ca sa-mi dau seama ce si cum ma bucur ca sunt verzi si o duc bine .Dar stiu sigur ca am cumparat seminte de patrunjel,marar,cimbru,rosii,busuioc si inca ceva dar am uitat si am aruncat si plicurile   aferente,femeie deh. Cam asa arata acum plantutele :           

Reclame

3 comentarii

  1. Saru’mana,tot la asta ma gandesc sa stii,d’aia am si facut treaba asta,sa am verdeata proaspata cand am chef,nu sa fug la piata pentru un fir de marar ,sa nu folosesc toata legatura sa se usuce si sa-si piarda savoarea.E si distractiv ,in fiecare zi picimea controleaza „recolta”,ma ia la intrebari daca am udat plantele si toate cele.

  2. o sa trebuiasca sa le mai raresti, ca sunt cam inghesuite si n-au destul spatiu. mai asteapta putin, macar sa te lamuresti care sunt ierburile aromatice si separa rosiile – trebuie sa aiba cel putin 30 de cm distanta intre ele. succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s