…haladuiam fara un scop anume pe diverse bloguri culinare si la un moment dat descopar minunea: Pavlova Mocha.Nu credeam ca exista ,eu manufacturez Pavlova dar cu frisca si diverse combinatii de fructe(dupa gust sau ce gasesc prin fructiera, congelator, camara) oameni buni asta e mama prajiturilor de/cu ciocolata, este ceva intre joffra si…nu stiu ce , dar e fabuloasa, incredibila,divina.Sper sa nu gresesc dar blogul este: http://www.leblogpiquant.blogspot.com/. Azi am manufacturat-o si arata cam asa
reteta e simpla si deloc costisitoare: pentru bezea avem nevoie de 4 albusuri;8 lg zahar pudra; 1 lg cacao neagra;1 lg otet- se amesteca totul pana la consistenta dorita si se toarna intr-o forma acoperita cu hartie de copt cam 40 minute
pentru crema facem doua amestecuri
1. 100gr ciocolata neagra;100 ml smantana dulce; 2 lingurite de ness(sau mai mult,dupa pofte) – toate astea se topesc la baie de aburi si se lasa la racit
2. 200gr crema de branza(ce ai prin casa );2 lg smantana dulce; 2lg zahar pudra-totul se amesteca lejer
dupa ce s-a racit blatul punem 1/2 crema de ciocolata apoi crema de branza si restul de crema de ciocolata si cateva nuci tocate. Cam asta este toata filozofia ,rezultatul este fabulos! Multumesc blogului picant ca exista !
putina muzica s-ar potrivi http://ahref=