De ce?!

            De ce nu reusim sa-i intelegem pe barbati,acesti vajnici posesori de muschi, instincte si dreptatea suprema? Nu fraternizez cu misandrele ,Doamne-fereste!    Barbatii sunt „utili” la modul general:umeri largi pe care sa plangi, brate puternice, atotstiutori intr-ale tehnicii si multe alte talente pe care nu e cazul sa le enumar ca le stie toata lumea. Ei   bine, tocmai ei nu pot intelege, sau nu vor, ca fiecare are un trecut  care nu poate fii ignorat dar nici scormonit non-stop ca o gramada de nisip de la locul de joaca. Ii intrebi delicat daca s-au plictisit,daca vor altceva/cineva, dar parca sunt miorita  din vestita balada. Oameni buni,ce vreti,ce nu va mai place,ce va place, numa’   spuneti ca sa stim si noi astea mai blonde  ce sa va oferim,ca daca v-am aratat usa taaare v-ati simtit lezati. Hm, vreti ceva sau nici voi n-aveti habar..?!  dar va dati interesanti . Cred  ca fiecare dintre cei care adopta atitudinea asta de „atotstiutori intr-ale relatiilor”   care spun  doct: „lasa ca stiu eu cum sunteti voi femeile ” ar merita  cate o experienta gen Moni a lu’ Iri sau Oana lu’ Pepe si poate s-ar gandi de doua ori inainte sa repete exasperant „lasa ca stiu eu…”        Criza varstei de mijloc,pfuai……

            Walking on broken glass  nu e viata ,sincer

http://youtu.be/v8ewtHx33jM

              astia sunt bad-boys care ne fac viata amara, care in loc sa spuna  ca nu mai au chef cred ca asa rezolva doua treburi induc sentimentul de vinovatie si tin calde doua sau mai multe locuri, lol.

http://youtu.be/6hRJDuEAPlA

Reclame

3 comentarii

  1. Da’ ce rau iti facuram noi de ne blastemi asa?
    Sa fim si seriosi, lipsa de comunicare vine din ambele directii si este cauza pentru care se distrug relatiile iar activitatile de azi ale generatiei tinere arata clar ca multi nu prea au ce vorbi intre ei si de aia prefara sa le bubuie muzica in urechi.
    Eu, unul, stiu ce vreau de la o relatie si obisnuiesc sa spun de la inceput, din pacate nu am primit reciprocitate pentru ca, ori nu m-i s-a spus, ori mi-a zis ca vrea un lucru, cand voia cu totul altceva.

  2. Pingback: zeitgeist in romana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s