D’ale gurii (de mancat si de baut)

Cum am tot felul de probleme de rezolvat in ultima vreme, am si tot felul de pofte nebune cum ar fi mustul facut la robotul de bucatarie sau un cataif;arata cam asa: 

daca la must nu-i cazul sa dau exolicatii,la cataif ar fi cazul: am uns o tava  cu 2 linguri bune de unt,am pus la cuptorul preincalzit sa se topeasca putin,apoi am adaugat  fideaua(1 pachet de 300g), am lasat  pana s-a rumenit putin(am intors  firele de fidea ca sa nu se arda).

Separat am facut un sirop din zahar,apa,vanilie si rom;jumatate din sirop l-am turnat peste fidea si am mai lasat putin in cuptor cat sa se insiropeze fideaua.

am pus pe un platou un strat de fidea,am mai turnat sirop,am lasat la racorit apoi am  pus migdale tocate,frisca si deasupra fidea insiropata si migdale .Am dat totul la rece vreo 2 ore,ca poporu’ n-a rezistat mai mult, scazuse glicemia la cote alarmante.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s